• Català
  • Español
  • English
Enneagrama

Si voleu saber més coses sobre l'Enneagrama, escolteu aquest programa de Ràdio Estel:

 

 

 

JOSEP LLUÍS IRIBERRI, sj i equip

(vegeu també les activitats que s’ofereixen des de la Casa d’Exercicis de Sarrià; informació: Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la )

 

El Taller Base de Enneagrama, en el seu 17è any d’edició, consta de tres caps de setmana residencials dedicats al descobriment i aprofundiment de la teoria enneagràmica, seguint la tradició dels pares jesuïtes iniciada a la Universitat Loyola de Chicago per Robert Ochs, sj. i dels grans mestres com ara Hellen Palmer, Russ Hudson o J. Wagner. 
 
L’Enneagrama és un pont entre la psicologia i l’espiritualitat. Vine a descobrir-te o a retrobar-te des de la teva essència personal. Vine a contemplar-te com un ésser essencial en aquest univers. Descobreix la teva missió personal en la història.
  • 18 - 20 octubre / 8 - 10 novembre / 29 novembre - 1 desembre 2013

Els exercicis espirituals de sant Ignasi son una experiència de renovació espiritual, apropant-se a Déu, única font de la Creació d’on davalla tota existència. La nova consciència de nosaltres mateixos que ens proporciona l’Enneagrama, l’obrir els ulls sobre la nostra veritable essència, és ja una primera porta d’entrada per on avançar en aquesta experiència de renovació.

Els Exercicis no són un taller d’Enneagrama: els participants fan el seu procés personal a partir dels seus propis coneixements del sistema enneagràmic. Segons possibilitats, es podrà oferir un seguiment més personalitzat.

  • 25 - 31 agost

 

 

 
Cova de St. Ignasi - Camí de la Cova s/n 08241 Manresa (Barcelona) - +34 93 872 04 22 - info@covamanresa.cat